Tja!

En dag / 0 Kommentarer / 2012-06-23, 14:51:00
just nu sitter jag med Emiliaoch bara hänger:) Här kommer lite bilder på min söta hamster:)
 
 
 
 
 

Midsommar!

Berättelser & dikter / 0 Kommentarer / 2012-06-22, 22:46:00
GLAD MIDSOMMAR ALLA!
 
När jag gick upp imorse så märkte jag en sak... MIN FÖRKYLDNING VAR BORTA!!!   Så idag har jag inte slappat!
Pappa och jag gick och tog hand om djuren på skolan och efter det så åkte vi upp till kinnekulle och var där i några timmar efter det så åkte vi upp till mösseberig i falköping, så när jag kom hem var nog klockan run 5-6 någonstan där, så nu sitter jag här och vi ska snart ha myskväll och kolla på film:D
 
Så ja det finns en sak som jag bara måste berätta! Jag vet inte om det är så roligt eller cripy men jag tyckte det. I alla fall när vi satt uppe på kinnekulle och grillade kom det ett gamalt par i en bil och körde till och började prata med oss:
 
Dom: Är ni svenskar elle?
Vi: Ja.
D: Är ni trevliga människor?
Min Pappa : Ja för det mesta?
 
Och sen berättade dom att dom hadde varit gifta i 61 år imorgon, när de åkte så tänkte jag bara WTF?!
 
aja kanske inte det roligaste som hänt men gjorde fan min dagxD
 
Här kommer lite bilder från mösseberg
 
 

Gothenburg

En dag / 0 Kommentarer / 2012-06-22, 14:52:00
Midsommar i dag! Jag är i Göteborg och har det jätte bra. I går var jag och min syster på  Marstrand och sedan avslutade vi kvällen på MTV world stage. Mina favoriter var Loreen,Nelly & B.o.b.  Dem var helt fantastiska och så klar dem andra med! Konserten kommer att sändas i augusti på MTV så ni kanske ser mig. Jag var längst fram till vänster och hade vita glasögon.Hela veckan har värdet varit bra och jag har haft det bra. I gå så köpte jag även en  ny bok som heter Julia. Rekommenderar denna bok, är helst fast i den!
Glad midsommar alla! Nu ska jag gå och läsa min bok och sedan hjälpa min syster baka en kladdkaka till midsommarfesten vi ska till i dag.

Dollar $tore

Hiss & diss / 0 Kommentarer / 2012-06-21, 16:03:00
 
 
 
Igår var jag på dollar $tore i Skövde.... riktigt bra affär varför då jo jag köpte:
 
2 4-pack hår rullar
1 keps
1 flaska glitter sprej
1 mobilskal
2 make up borstar
1 paket hårnålar
 
Hur mkt kostade detta?! Jo 130 kr!!!!!!!!! Kännde mig som ett litet barn i en godisaffärxD
Så nu hissar jag dollar $tore och dissar ÖoB. Asså det är ju inte så att jag kommer att sluta handla på ÖoB men jag gillar dollar $tore mer bara :D
Ja vad har hänt mer i veckan då.....
 
Jag har varit/är förkyld inte kul men man måste ju vara det med ibland sen har jag på dpllar $tore som jag nämde tidigare m.m
 
Ne nu ska jag nog ta och kolla på en film eller något
 
Ciao!
 
 

Skolavslutning imorgon

Hiss & diss / 0 Kommentarer / 2012-06-13, 21:29:00

Skolavslutning imorgon!!! Grymt taggad inför sommaren nu.... I sommar ska jag nog mest chilla, hänga med kompisarna, umgås medfamiljen, jobba, SHOPPA OFC! och en massa annat. Juste glömde nästan jag ska dra till Spanien med familjen. Vad ska du göra i sommar??

 

Just nu sitter jag och lyssnar på musik o bara chillar.

Dagen har varit ganska lugn, inte hänt må mycket.

 

Så här kommer dagens hiss och diss

 

Hiss:

 
Färgen svart!!
Dagens diss:
Färgen rosa!!!

Hammarkullefestivalen

En dag / 0 Kommentarer / 2012-06-06, 12:28:00

Hej!

Jag skrev tidigare att jag hade varit hammarkullenfestivalen ,Så jag tänker berätta lite smått om den. Festivalen/Karnevalen anordnas varje år i hammarkullen i Göteborg. Om ni aldrig har varit där så rekommenderar jag det stor! Det finns alltid någonting där för alla. Hammarkullenfestivalen varar i tre dagar, alltid den sista helgen i maj. Så nu bjuder jag lite på bilder från själva karnavalen.

 

'
Hoppas ni gillade bilderna, tog 253 bilder ,så det var väldigt svårt att välja ut. I år var också  Hammarkullefestivalen extra lång och vädret var perfekt. Till Sist bjuder jag er på ett klipp på en av dem coolaste danserna i karnevalen.

 


RSS 2.0